Auteur: admin

Architectuur en bouwkunde

Tekenwerk bedrijfsgebouw aan de Westerval, Josink Staete

Gisteren met ABC bouwregie en DAD/Architectuur het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw Josink Staete in Enschede bezocht voor een rondleiding door de trotse opdrachtgever. Binnenkort wordt dit in gebruikt genomen door de diverse huurders.

Tekenwerk woning te Lichtenvoorde

Onlangs de bouw bezocht met ABC bouwregie van deze moderne villa in Lichtenvoorde. Dit ontwerp van architectenbureau Zowel, heb ik namens ABC bouwregie verder mogen uitwerken.

Tekenwerk woning te Vragender

Onlangs met ABC bouwregie deze woning, waarvoor wij het tekenwerk hebben mogen verzorgen, in het buitengebied van Vragender bezocht. Woning is volop in aanbouw en wordt binnenkort opgeleverd.

Tekenwerk Raymond Horstman Architecten

Hieronder een aantal foto’s van 2 villa’s van Raymond Horstman Architecten waar ik het tekenwerk voor heb mogen verzorgen.

Woning in Hoog Keppel opgelevert

Net voor de kerst is de woning in Hoog Keppel opgeleverd. Ontwerp en uitwerking door Bouwen is Liefde. De bouwwerkzaamheden zijn door Hilderink bouw uitgevoerd.

La Gare in Laren, volop in aanbouw

Voor Friso Woudstra Architecten heb ik de bouwvergunning en de werktekeningen mogen uitwerken voor dit appartementen complex te Laren. De WBC is nu bezig met de bouw.

Start bouw bedrijfspand Westerval te Enschede

Onlangs zijn de eerste palen voor de bouw van de nieuwe bedrijfspand de grond in gegaan. Het ontwerp is van studio DAD/A en voor ABC bouwregie heb ik het tekenwerk t.b.v. de bouwvergunning mogen verzorgen.

Villa te Epe

Voor Friso Woudstra Architecten heb ik het tekenwerk, bouwvergunning en bouwtraject mogen uitvoeren van deze prachtige villa in Epe. WBC heeft de bouw uitgevoerd.

Woning in Vragender

Voor ABC bouwregie heb ik het tekenwerk voor deze woning in Vragender morgen verzorgen.

Bouw woning in Hoog Keppel gestart

De bouw van een nieuwe woning met bijgebouw is inmiddels gestart. De bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd doorHilderink bouw uit Zelhem en de installatiewerken door HagenLeeuwis uit Velp.